Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal som läggs upp igen...


Din skepnad

försökte måla din skepnad
men lyckades inte fylla tomrummet
färgen räckte inte till
för ditt lidande




Fri vers av horror vacui
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-25 13:33



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Stark. Gillar. =)
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui