Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna dig

när vi tog farväl

kändes det som

himlen föll ner

i mina knäveck

skrattet

försvann bakom muren

jag bågnade

av ensamhet

du var bortom

all beröring

upplöst

i tomma intet




Fri vers av Myself
Läst 319 gånger
Publicerad 2004-07-02 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself