Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlande helvete

som skimmer under tiden

hörs regndroppar landar

ett försök till själro i sakta dans

under vårvindens darrande skal

överflöder det som tär djupast

i förtvivlat skrik inombords

där jorden snurrar snabbt

mer än kroppen orkar ge

 




Fri vers av Lindizz
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-25 21:31



Bookmark and Share


    tramp
Trolsk inledning som fångar intresset att fortsätta att läsa slutraden är en smärtsam påminnelse
Snyggt flätat !
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz