Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiska ögonblick

En blick
    min kropp darrar
    allt suddas ut
Kontroll! Kontroll!

Ett ögonkast
    mitt blod pulserar
    min hud hettar
Kontroll! kontroll!

Ett leende
    mitt försvar spricker
    begäret väcks
Kontroll! Kontroll!

Ett enda ord
    släpper allt
vet var jag landar!




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-25 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson