Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp?

Jag vet vad jag haft och förlorat
jag vet vad jag fått och kastat bort
Jag vet var jag hade kunnat vara
om inte tiden gått så fort

Men tiden den gick
och jag har förstört alla chanser jag fick
Och nu står jag här
utan att veta vem jag är

Jag lägger benen på ryggen
flyr till fjärran länder
men bara i huvudet
för jag har kedjor runt mina händer

Kroppsligt fängslad i det helvete jag skapat
men högerhanden har jag redan kapat
Snart är jag fri
och det finns inga gränser då
för vad jag kan bli




Fri vers av Going for heaven
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-26 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Going for heaven