Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kär gammal god vän.


inga tårar

Har inte fällt
några tårar
över dig på
ett tag

Smärtan är
inte borta,
såren är inte
läkta

Har bara haft
en period då
jag haft annat
att tänka på

Undrar om du
tänker på mig
ibland, skulle
vilja veta det

Men det svaret
kommer jag
aldrig få och
det gör ont

Varför tar jag
inte kontakt
med dig, varför
är jag så feg?




Fri vers av xpressme
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-26 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme