Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och hjärtat slår takter som får mig att blöda näsblod

Varför tänker jag på dig, nu när
mitt underliv pulserar
och hjärtat slår takter som
får mig att blöda näsblod

Jag tryckte ner dig där bakom
tänkte att jag inte längre kan skjuta
upp skolan för dig
Jag måste tänka på min framtid
för du har precis sagt upp dig ifrån den

*

Alkoholen lirkade bort kopplingen
mellan nuet och dig
och så låg jag där
kände hur hans händer
letade sig fram mellan allt hudlager

men du kom inte in för hur mycket
jag än särade på benen
var jag inte öppen för dig

*


Jag står stilla på dansgolvet och funderar
på vad jag gör här
Alldeles för många kroppsdelar som hårt letar
efter hål i mina kläder

tänker på att du
aldrig lyckades skala av mitt skinn
jag visade dig hur man använde en potatisskalare
men du lyckades bara göra hålet större

*

Det var något du sa
THC lägger ett täcke över och
det värmer orden lite men
de trycker sönder mina lungor

funderar på vilken nivå jag tillfredsställde
dig
När din kuk trängde sig in tänkte jag
att det kanske inte var så hemskt i alla fall
visst skaver det lite men det gör
mina skor också och
det kan jag leva med




Fri vers av TystnadTalar
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-26 01:33



Bookmark and Share


  Drömkram
Du skriver spontant och känsligt och det är vackert och sorgligt. Jag vet vad du skriver om och lider med dig men i detta läge ska du bara tänka på dig själv, det är uppenbart att du är en fin person och så ska du leva.Kram
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar