Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens dag idag



Vilken dag
idag

Så underbart
fantastiskt
jävla bra
allt är

Herregud i himmelen




















Fri vers av Urban Dafteke
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-26 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Urban Dafteke
Urban Dafteke