Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ~ Mellan Hägg och Syren

~*~

Näsor som undrar
om de har släppt ut korna
på grönbetets ängd

lila de målar
denna väldoftande prakt
i sommarens hävd

LPWJ 25/05/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-26 20:08



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
det har luktat ko här flera kvällar nu, till saken hör att en monsterhägg står som ett berg utanför tomtgränsen

syrenbuskarna är nere mot sjön

Be well,
LPatrikWJ
2010-05-26

  Bibbi VIP
Gillar
2010-05-26

  lodjuret/seglare VIP
jo, jag tycker om texten, även pausen mellan titel och texten själv
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP