Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysfaktor och kärlekseld


Mysfaktor och kärlekseld
Kottar och barr
En gammal sliten gitarr
En eld som sprakar
Ger ljus och värme

Elden fladdrar och far
Mörket tar över dag
Eldens ljusa behag
Sånger framför brasan
Sånger framförs i brinnande sken

Strängar darrar i sin takt
Normal A har 440 svängningar i sekunden
Försök hänga med där

Och mänskliga svängningar i eldskenet…
Ta i mej
Ta mej
Hårt och vilt
Viskas det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-28 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO