Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krama ditt barnasinne

Har du kramat ditt kramdjur idag,
Har du lekt med en liten vindsång?

Och visst, blå bänkar och ljumma skuggor går an,
med boktrave som kudde.

Doppa fötterna i havet,
andas doft av nyklippt gräs.

Somna in i hängmattan, många uppgifter lämnade..
till imorgon.

"det man inte gör idag kan man göra imorgon"

Har du tagit din dagliga dos av ditt barnasinne?




Fri vers av Furie
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-27 20:07



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Lekfullt och vackert A.
2010-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt fint och viktigt!
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie