Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är allt och inget

Jag är allt och inget ... Jag är för tillfället en tid en dröm en illusion
Jag är vågorna på stranden
Jag är vinden som sensuellt viskar i ditt öra
Jag är hägring i solnedgången som väcker din åtrån
Jag är vad du vill beskåda ...
 det bästa av allt är att du uppskattar mig när jag får vara mig själv




Fri vers (Fri form) av kärleks ängel
Läst 523 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-27 20:46



Bookmark and Share


  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

  Mr Lindemann VIP
Jo, inte illa plitat!
Jag har läst lite angående mytomani de senaste månaderna eftersom jag själv har ljugit om allt och ingenting, sen tidig barndom. Efter det så gjorde jag något konstruktivt av det hela, jag började skriva! Nu skriver jag grejer som folk tror är påhittade och grejer där de tror att jag varit med om grejen jag beskriver!
Vilken grej
2010-08-02

  Kim VIP
Att vara älskad som man är, hur ofta känner man det? Det är bäst av allt!
2010-06-20

  oMareld
visst har man tänkt så

man är allt...och inget



Slutet var fantastiskt, ett skönt avslut
2010-06-05

  Lars Hedlin
Fint och insiktsfullt...
2010-06-02

  Suzy med punkterna
Slutet så självklart skönt
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel