Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommar, längtan efter renhet


Vit



vitt
så lite färg
så talande
känns
snö
socker
vitsippa
moln
vitt vitt vitt




Fri vers av Christine Sabel
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel