Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens clou!

En chaufför från Kungsängen
fick logi, hos bonden, storsängen
pigan sa: -Plats för fler?
mannen makar sig och ler...
Då kommer han i en fart: Drängen!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-19 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt