Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Dricker öl och röker Glenn
som en avbild utav dig
De säger att jag går
och skrattar som du

Minns en sommar
i ditt stora hus
där du annars sitter ensam

Jag satt mitt på gräsmattan
med din syster
Vi delade en folköl
och rökte norska cigaretter

Och det var så vackert
och så otroligt varmt
Och jag hörde dig skratta
inifrån huset
För du var glad
så glad att vi var där

Du stannade uppe med din far
och dagen därpå fick jag höra
att du ramlat ner för trappan
mitt i natten
för du var full

Vi åt jordgubbar med grädde
ute på gräset
Och gick ner till ån
Den längsta i landet

Vi åkte in till byn
I din gamla rover ifrån england
Och doften av heta skinnsäten
tog mig tillbaka till barndomens tid

Dricker öl och röker Glenn
Som en avbild av dig
De säger att jag pratar
och rör mig som dig

Jag önskar att jag hade fått dina ögon
vilsna i världen
allting på jakt
efter något nytt
något bra
Blå som en glaciär
är under snön.




Fri vers av Going for heaven
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-28 13:45



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Fin mycket levande text, bra intressant text
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Going for heaven