Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillägnad Anna Bergendahl (var det någon som vann något så var det hon) för hela dikten se Guldkalven




Haiku ~ Valsång (ur Guldkalven)

~¤~

Landslagslakejer
seriös/kommersiell
varför välja väg

grupptrycks koncensus
aftonen ej gycklarnas
frihets fridsfurste

LPWJ 28/05/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 676 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-28 19:25



Bookmark and Share


  thyra
Jag såg inte programmet, och är glad att läsa om det här. Tack!
2010-05-29

  Bibbi VIP
Så fin tillägnan.

Applåd.
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP