Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Territorialvatten


dom skrubbade stenarna
ligger som
uppkäftiga bröst
när jag dansar runt
dina mönster
i det yttre
havsbandet

där jag bor

havsörnen cirklar
konvojer i horisonten
stilla ljus
från fyr

och jag styrs
oavsett
av månen
av det vilda vattnet
som slår mot mig
trots frånlandsvind

så hårt slår vågen

nu är dina mönster
bara minnen









Fri vers av Urban Dafteke
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-29 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Urban Dafteke
Urban Dafteke