Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotlös

Jag är rotlös.
Platsen som bar namnet hem.
Har upphört i sin existens.
Hem är en plats jag kallar borta.
Men borta är jag alltid.
En ensam vandrare.
Vandrar från famn till famn.
Från man till man.
I hopp om att en dag hitta hem igen.
Din famn är den plats på jorden som är borta.
Din famn är den plats på jorden där jag vill vara.
I dina armar fann jag min trygghet.
I din famn ville jag slå mig till ro.
I din famn ville jag för evigt bo.
Du slängde ut mig.
Du svalde nyckeln.
som försäkring att jag aldrig skulle komma tillbaka.
Du uteslöt mig från mitt enda hem.
Jag blev hemlös.
Åter igen rotlös.










Fri vers av Amandaaa
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-29 19:48



Bookmark and Share


  aol
oj det har även hänt mig, vilken stark dikt
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa