Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovan där!

De kom från två olika håll
jag tittade till precis när de möttes
ja när de drogs till varandra
då small det till: En kyss!
Det blev åska och dunder
och de två hade blivit ett
stort bulligt gullig vitt moln
som sen seglade iväg
högt över byn det vackraste
som jag hade sett i skyn
efler dem kom sen då
ulliga fluffiga rosa små moln...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-19 08:38



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Härligt med lite kärlek ovan där.
2011-03-19

  lodjuret/seglare VIP
Det sägs att kärnfamiljen är på utdöende, men det tror jag inte alls, såväl kärnkraft som små ulliga gulliga moln är väl inget att vara rädd för?
2011-03-19

    ej medlem längre
Fint...
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt