Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammis

Jag ger dig min dag
i mitt hjärta och tanke
Vet att du är här
känner dig

Lilla mamma
älskade mamma
Det är din dag idag
och min
vår dag tillsammans

Från din himmel
till min

Jag älskar dig




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-30 13:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kärlek och ... saknad, vackert
2010-06-14

    Saulus
Så äkta!
2010-06-13

  Anna*
Sååå fint!
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen