Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går vidare

Tänk att ibland saknar jag dig
i min stilla värld
det som var så fint
och det som rann ut....

I skog och mark och kärr
som gyttja i mina skor
där jag inte kunde andas
bara av att höra ditt namn

Tiden läker
tiden glömmer
det allra värsta
och lycka är
att minnas det underbara

Så som vi var
en gång
när sagan startade




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-30 14:05



Bookmark and Share


  Glensan
Underbar text

"..och lycka är att minnas det underbara"

så skall det vara härligt
2010-06-16

  Anna*
Ja, det går vidare. Både lycka och smärta bor i den första tiden då allt var gott, ljuvligt, underbart. Alla vill ju bli älskade ... ovillkorligt.
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen