Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröttnar på orden

Du får höra att du är vacker
och att du är så himla smart

Du får höra att du är rolig
och att du är så snäll


Men ingen har kysst dig
och ingen vill diskutera med dig

Ingen skrattar när du pratar
och ingen ler när du går förbi


Ord.
Bara tomma ord som flyger omkring
De träffar ditt hjärta
för att bara glida förbi

Du är trött på lögner
du önskar var sanna
Du är trött på förhoppningar
Du saknar din skugga


Du hatar strålkastarljuset
när ingen applåderar
Du hatar när du skriker
och ingen hör dig

Du hatar tomma ord
när de ekar i tystnad




Fri vers av Sikska
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-30 21:39



Bookmark and Share


  aol
otäck ruggig man känner en falskhet som griper tag i en,
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska