Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Iamos Reskriberade Tripp (iRi 3034-3036)

 




iRi 3034

Du trodde du var trött på vårt skrivande, men dina dagboksblad brinner redan på försommaren som om där vore en ny frisk höst i faggorna. Det franska hör uppenbarligen ihop med munnen, Iamo, eftersom din franska våg för fjärde gången infinner sig samma dag som du skall till tandläkaren. Månne kommer ännu en visdomstand att avlägsnas - men det gör ingenting, för till skillnad från Italien har de gott om böcker.


iRi 3035

Hur du än vrider och vränger dina kvinnobilder så kan du inte komma ifrån att franska filmer är dina favoriter. Upplysningen om att kvinnans starkaste zoner befinner sig på ovansidan av insidan, får dig att vilja minnas hur enda gången hon fick riktig orgasm var när hon själv red dig. Även med dina fingrar närmade hon sig, förmådde testa infarten åt fler håll tills det rätta spjärnet infann sig.


iRi 3036

Vad VILL egentligen din kompis, Iamo?! Han talar som om hans vilja vore att importera någonting utifrån, som att hans hårddisk vill prova vartenda bra program men inte kan få dem att bli SIN identitet, som att det finns en vallgrav kring hans stadskärna medan han själv bara befinner sig i vallgraven. Du upplever honom som en enormt öppen person som du ändå aldrig får full kontakt med eller någonsin lär känna inpå kärnan. Visserligen säger dig din misstänksamhet (filtrerad genom förnuftet, fast byggd på rädsla) att ALLA människor är maskiner, men det är en annan historia.

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-31 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP