Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så känns det ofta


Alltid på våren




tänk om man bara kunde flyga

över landet

tänka sig vart man ville

slippa städa

tvätta toan

bara flyga

och landa var man vill




Fri vers av Christine Sabel
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-31 16:59



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Och ibland vill man byta liv med någon annan. En irriterande detalj i sammanhanget är att det sällan stämmer för båda parter... ;-)
2010-06-26

    sajo
Så känns det just nu i vinden utanför mitt fönster. Gillar dina ord.
2010-06-01

  Anna Nyman
så underbart livet skulle vara...tills man åkte in i en flygplansvinge!!!
2010-05-31

  anits VIP
Vilken uderbar dröm
2010-05-31

  Ezmeralda VIP
Vilken dröm, så skönt man skulle ha det slippa alla krav.
Kram till dig flyg iväg bara (om inte annat så i fantasin).
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel