Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför slocknar lågan?

Det dog, glittret i dina ögon.
Ögonen är själens spegel.
Önskar att jag kunde få dig att glittra med dina ögon igen.
Allt har sin tid, sin bestämda bana.
Ser på dig och så många vackra minnen, förnimmer jag i mitt innre.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-31 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP