Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hålla andan kanske hjälper tiden att stanna

jag drömmer
solglasögon
och piggelin

med dig

och du

är bara min
för en stund


älskar
att
leka

hatar
att låtsas


men hur stor skillnad är det
engentligen?


solen skiner

och jag försöker

gå rakt
mot den


in i solen

för att tappa känslen

livet hugger
ju så hårt


och jag vill bara
bort bort
bort







Fri vers av vemod
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-31 22:39



Bookmark and Share


  Blåbäret
skulle jag vilja skriva ditt nickname som kommentar nästan :)
något fångade mig och höll mig kvar här i raderna mellan hopp och förtvivlan
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln