Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har bestämt mig

du tror fan att du kan behandla mig

 

precis hur du vill

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

men du vet inte hur fel du har

(det är försent nu)




Fri vers av vemod
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-31 23:05



Bookmark and Share


    Amor vincit omnia
Det är ganska skönt när man kommer till den punkten att det faktiskt är försent. Att man satt en gräns för dig själv att "hit men inte längre". Snyggt och bra upplagt!
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln