Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglatslängtan

Nära främling sover spirande knoppar
Kärlek känns igen
men är det den som fyller mitt längtans segel?




Fri vers av Feminaz
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-01 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz