Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle vilja vilja


skulle vilja
vilja önska dig allt gott

att du lyckas hitta en ny
en bättre

men har inte ännu
kommit till den punkten

och fan vet
om jag
nånsin...












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-27 23:09



Bookmark and Share


  walborg
En svår bön. Räcker det inte med att önska den andra väl och inget ont ...
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP