Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindar känns ljumma

 

kisar mot solen

ser molnen lättar

vindar känns ljumma

inom spritter vårsommaren

väntar

med längtan

att himlen ska bli blå

 

äntligen




Fri vers av sunnanvind
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-01 21:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2010-06-01

  Blåbäret
det är nu som man återvänder till livet
ser molnen öppna upp för...solsken!
som vi behöver det
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind