Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i det djupaste

 

i det djupaste

 av drömmar

kan finnas korn

av sanningen

inom oss

 

 




Fri vers av sunnanvind
Läst 452 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-01 23:16



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja sånt vi kanske inte trodde..kornet av sanningen endera på gott eller ont -
enormt fint och bra ordat!!
2010-06-03

  Eaglemountains VIP
Kloka ord .....
2010-06-03

    JJ VIP
Ja korn av sanning... sanningen är ofta orubblig om än ett korn av den! Applåd! Mvh. JJ.
2010-06-02

  Lars Hedlin
En fin insikt...:))
2010-06-02

  kärleks ängel
drömmar kan vara sanna!
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind