Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde fel


trodde hela tiden
att det var
ett förhållande
jag ville ha





det var det inte



det var dig











Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-02 14:18



Bookmark and Share


  firefire
ja ibland är det inte lätt att veta,och skillnaden kan vara hårfin! bra skrivet!
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP