Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trappa ner i inombordshuset

jag har dränerats på energi
av alla tusentals monster
som planterats in i min hjärna
klädda i mardrömsfärg

de som hälsar mig varje natt
med bilder från dagslånga resor
där jag ständigt trampar tillbaka
i spegelvända irrgångar

och min stängda mun skriker
förbannar alla jävla skuggor
de som förpestat varje del
av min frihet

jag kan snart inte andas mer
för mina lungor kramas sakta ihjäl
av mörkrets nattliga hembesök
under ögonlocken

och en trappa ner i inombordshuset
blir renoveringen aldrig färdig
för jag målar väggarna svarta
och golvet i glasklart

men jag måste sluta blunda nu
för alla dessa satans parasiter
som äter sönder mina leder
i ett försök att döda min normalitet




Fri vers av horror vacui
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-02 14:53



Bookmark and Share


  Drömkram
Starka ord om känslor från ett trängt liv.Imponerande illustrativt och igenkänligt i högsta grad. Du skriver dina tankar med tjocka målarpenslor över mig. Oundvikliga att ta till sig. Kram
2010-06-02

  stenen/ Yv Ericsson
jag känner smärtan på något starkt obehagligt vis så delar jag den.
handlar detta om fysisk smärta? för mig gör det det. mycket starkt och mycket bra! spar.
2010-06-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Stark. Gillar. =)
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui