Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En papperssvalas vingslag

med ett tungt andetag
ska jag blåsa ut liv
i alla papperssvalors vingar
för jag vill ge dom kraften att flyga
bortom molnens dystra gråt

för bakom regnbågens slut
väntar en handfull stjärnfall
med lovsång om en uppfylld dröm
där jag slutat spy ut intighet
i mina vener

men lungorna brister nu
av skärsåren vingarna gav
och jag slickar desperat alla sår
försöker rena det giftiga blodet
men det är lönlöst

min tunga har slagits i knut
och jag kan inte lösa gåtan
av en papperssvalas vingslag
som skulle lyfta mig
tillbaka




Fri vers av horror vacui
Läst 349 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-06-02 15:43



Bookmark and Share


  aol
så hopplöst vacker poesi, gillas
2010-06-07

  Drömkram
Aldrig har jag sett hopplöshet beskrivas så vackert. Du skriver magiskt vackert! Kram
2010-06-04

  stenen/ Yv Ericsson
mycket snyggt du skriver nu!
2010-06-02

  kollrigheter
Gott flöde, och fint språkbruk.
2010-06-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skön. =)
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui