Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm och tro 1982<br>


Den vita duvan (1982)

Do you see
the white dove
Sailing in the sky?
Can you see
the white dove
Sailing so high?


Den vita duvan gör
sitt segertåg
över världen

Vill ha ett mjukare
och varmare
samhälle

Den vita duvan
flyger över länder
där folket lider nöd
flyger
över länder
där människor saknar
kärlek eller bröd

Ser ett barn
med gråt i sina ögon
med ängslan i sina ögon
med oro
i sina ögon

Vill ha mat
vill ha mat
Vill ha kärlek
Vill ha värme

Måste ha mat
måste ha mat
måste ha kärlek
måste ha värme

----------------

Do you see
the white dove
Sailing in the sky?
Do you see
the white dove
Sailing so high?

Peace peace peace
over the earth
Love love love
love
over the earth

We gonna make it
with our hands
and with our
hearts
We gonna make it
with our
Hands
with our
Hearts
with our Love

( Eva A.1982)


 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 1942 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2010-06-03 08:54



Bookmark and Share


    tramp
fint och tröstgivande jag gillar dessutom blandingen av svenska och engelska !
2010-07-28

  Miah Michele Wirén
Levande, längtande och överraskande. Överraskande för att den börjar på engelska och skiftar sedan över till svenska. Levande för att jag kände en värme när jag läste texten, Samtidigt som jag kände en längtan och kände att hoppet fanns i texten.
2010-06-21

  Johan Bergstjärna VIP
Denna suveräna text skulle masskopieras och spridas som flygblad över hela världen...
Det är dags för Kärlekens Tidsålder nu!!
2010-06-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2010-06-03

  Gunnar Hilén VIP
splendid ! oj så hoppingivande för världen !
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)