Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon nynnar en sång...

en vacker sång
hon nynnar på
dag som natt
i sorg och skratt

en melodi som
rymmer vackra
toner och
melankoli
längtan och rofyllda
strofer

hon sjunger för
sig själv
för att läka sitt
trasiga hjärta

hon sjunger för att
göra sig fri
från decennier
utav smärta

hon sjunger för
att kunna andas
och leva livet
helt och fullt

hon sjunger för
hon älskar
och har så
alltid gjort
fastän hon borde
ha varit fylld
utav hat

men sången har
fått henne att
helas
och hon glömmer
allt orätt och ont

hon nynnar en sång
en fin melodi
med alla sina känslor
och tankar däri....




Fri vers av firefire
Läst 332 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2010-06-02 23:46



Bookmark and Share


  Anna*
Varm och innerlig text ... skulle kunna var mig du skriver om ... jag ska nynna en sång nu =0)
2010-06-16

    Bodil Sandberg
Det här kan man onekligen känna igen sig i..att sjunga är absolut det mest tröstefulla när man känner sig orolig och även så annars är det en skön känsla att brista ut ..och det är otroligt nyttigt på alla vis - underbar poesi!!!
2010-06-05

  Anders Perols
Bra diktat/sjunget...
2010-06-03

    Niklas H
oj, vad bra. grymt vackert diktat. läser den o samtidigt lyssnar jag på "Hurricane" med Dylan. Synnerligen lyckad kombination!
2010-06-03

  thyra
Sången ger den inre harmonin och därmed finfin läkning. För mig sanna och fina ord i din text! Bra!
2010-06-03

  KrutOla
Det är en vacker sång du har skrivit :)

Musik som läkemedel för själen? Ja, det kan jag absolut skriva under på...
2010-06-03

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
oj så fint..!
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire