Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den som väntar................


Allt har sin tid


Låt mig ta  bort skuggorna som omfamna ditt inre rum
Lyfta ut majestätiska former som vilar i ditt syn.
Svag sommar bris kommer att komma genom fönstret!
Minne smakerna  och doften av dem som älskar dig
Invagga dig  i den mjuka  värmen och  harmoni.
Där inväntar vi tillsammans på de tid som skall passera




Fri vers (Fri form) av kärleks ängel
Läst 589 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-03 11:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En väntan i glädje ......
2010-06-11

  Miss Mod
förträfflig väntan!
2010-06-05

  Suzy med punkterna
Fint flyt av vackra ord
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel