Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöken från förr

Är så långt borta i tiden
Att jag knappt hittar hem

Du, en skugga från en svunnen tid
Ska inte dyka upp
In i det som är idag

Minns för mycket
Känner för lite

Vill så gärna hata dig

Om du bara visste hur bra jag hade det utan dig
Innan du dök upp här

Och jag har aldrig trott på spöken
Men du fick mig att tro
först på lögner
och nu på spöken

ja, du är visst min religion




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-03 19:38



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Bra mkt läsvärd text:)
2010-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Religion ger många hjärnspöken.
Därför har jag valt att fly från den - och TILL Jesus.
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia