Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vind från söder

 

det blåser en vind från söder

milt o varsamt ljuder den

den viskar ömt i örat mitt

att jag är bra o duger

 

det blåser en vind från söder

den kom så lägligt i tid 

gav mod och vetskap i mig

att jag är bra o duger




Fri vers av sunnanvind
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-03 22:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och mycket berörande
2010-06-03

    JJ VIP
En sunnanvind åt Sunnanvind! (ler)! Ja även den mjukaste vind behöver påfyllning ibland! Mvh. JJ.
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind