Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

astronaut

 

nästan slut på luft nu

i skalet som stänger borta

från det utanför som

ändå inte skyddar de andra

 

barnen är cowboys

och indianer han

astronaut




Fri vers av molly crayons
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-04 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons