Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten

Hon

bär marken

omsluter Dig

med längtan

och saknad

Hon

väntar Dig

även om





Fri vers av Myself
Läst 465 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-04 14:07



Bookmark and Share


  kärleks ängel
vacker!
2010-06-05

  karenina VIP
även om. oavsett. mkt fin och uttrycksfull trots sitt sparsmakade utseende. tycker om
2010-06-05

  Anna*
Gillar det öppna slutet alldeles särskilt
2010-06-05

  Eva Langrath VIP
Kärlek som bär
2010-06-04

  Aftonvännen
Man kan gissa rätt på titeln om man läser texten

passande

och slutet är kärlek

även om
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself