Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle vilja vara skrattgroparna i din kind

 

önskar att jag kunde vara din tid

den tid

som ger dig andetag som lugnar

skulle vilja vara friden i ditt bröst

glädjen som spritter i din kropp

skulle vilja vara skrattgroparna i din kind

leendet som räcker ända ut

längtan

som ger mättnad och vila

 

vill vara den som stillar oron i din själ

ett plåster som räcker livet ut




Fri vers av sunnanvind
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-04 19:45



Bookmark and Share


  walborg
Så ljuvligt att läsa denna förtjusande älskliga text.
2010-06-06

  anits VIP
Vackra berörande rader
2010-06-04

  Skymning Blå VIP
Behaglig läsning i sommarkvällen.
"vill vara den som stillar oron i din själ",
detta ger ro till en orolig själ.

Fint skrivet tycker jag om en
önskan som alla inte kanske få uppleva, tyvärr..
..men man hoppas ju.
Gillas
AE
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind