Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majblommans generalsekreterare har just kommenterat att kommunerna inte 'har ett barn perspektiv' när de planerar sin verksamhet.

 




Majblomma

 

 

Livet är hårt för

ensamstående med barn

allt kostar pengar

sommaren blir svår

för barn

 

kommunerna saknar beredskap för

att sysselsätta alla de framtida

skattebetalare som på ett eller annat sätt 

blir till av ansvarslösa män

och fertila kvinnor


som saknade ett kommunperspektiv

var okunniga om grottekvarnens

människosyn

innan de överlät sin framtid 

åt sin drift

att föröka sin egen sort

 

den aningslösa driften

som anser att njutningen

att göra barn

 

inte skall kopplas

till något eget ansvar för dem

det är inte bara kommunen som saknar

barnperspektiv

 

det är tunnsått  med den bland 

kommunens innevånare

 

det borde sitta en etikett

på varje trosa

'Intrång här resulterar i livslångt ansvar

och somrar utan barntillsyn'

Kommunstyrelsen

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Björn Donobauer
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-05 07:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Superbt!
Promiskuitet ställer till många problem.
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer