Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
31 maj 2010


Skärgårdssommar


Det rödlila ögat
glöder i våra små

sällskapets famn
ett glas blir alltid två

rösternas eko över den öde fjärden
tanken på den oändliga färden

allt synes så nära
så nära inpå

ändå tycks evigheten
den sköna, vara långt ifrån

vattnet kluckar ikapp
till musiken av våra skratt

berget som värmer än
lugnet, himlen en ridå

barrens doft borrar sig fast
havet, det särdeles djupblå

natten som aldrig blir svart
månen som lyfter sin hatt


när jag ser ut över havet

uppfylls jag

av tomhet




Fri vers av Herr Ångest
Läst 538 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-05 13:54



Bookmark and Share


  TjejenSomGråterTyst
Bra skrivet, Herr Ångest :)
*applåd*
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest