Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag delar dag med uppfinnaren av 3D Dennis Gabor (1900-1979) http://www.google.se/search?q=Dennis+Gabor&ct=gabor10-hp&oi=ddle




Aforism med Senryu & rimvers: Hologram

~*~

 
                            andra

           gillar                           att

      att                                            för

läsa                                                  skriver

      det                                           jag

             jag                              för  

                          skriver

~*~

några gram halo
redan 1900 fanns
tredimensionell

~*~

framtiden saktar ner och utveckling är en illusion
som att det i ditt kylskåp står
mjölk från amerika i en liten milk förpackning
enbart från bondgårdar nästgårds
 
                                      som
                                  de hade
                          det på 1800-talet
                       ska vi då också odla
               mango här * dags att avveckla
       byråkrati och delta i en global värld
   utan monopolbolagen i affärer såväl som   
I-länders statspropaganda som en dålig sång

i ett spel i form av pyramid

LPWJ 05/06/10




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 800 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-05 21:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Ann här och ett försenat grattis till födelsedag!
2010-06-07

  Pot Pourri
Zooma Zymbolica Zcripta glansar egen födelsedag. Grattis!
2010-06-05

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Väldigt tjusigt!! Grattis på födelsedagen, och hoppas den har varit fin!
2010-06-05

  L Patrik W Johansson VIP
Cirkel = en kreativ rundgång som kan vara både positiv och negativ

Rektangel/Kvadrat = Halo är ett krigsspel i 3D jag ej begagnar mig av och betyder också gloria som vi alla föds med och går genom livet med i olika lyskraft

Triangel = ironiskt menat, jet bränsle kanske inte är det riktiga problemet utan som då bensinföretagen försökte stoppa sänkning av priser "bara för att", så importerad frukt behövs alltjämt
papper av majs togs t.ex. fram redan 1992
och datorer skulle också minska skogsavverkningen som är det största miljöhotet

dessa former är även universums byggstenar i de flesta upplysta kulturer

Be well,
LPatrikWJ
2010-06-05

  Anders Perols
Grattis och en strålande uppbyggd text med form och innehåll.
2010-06-05

  thyra
Grattis på födelsedagen! Var tvungen att kolla på Wiki :)

Fin layout för texten.
2010-06-05

    ej medlem längre
En Helt Genialisk Ordformatering-uppbyggnad!!!

Fantastisk!


Hälsn. Ann
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP