Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskar ..livet är svårt utan den mannen


Så som

Så som solen fångar dagen fångade du min kärlek
Likt natten värmer månen får du min själ att andas
Tiden står stilla när du inte är här
Natten blir kylig och kvävande utan din arm runt min kropp
Min kärlek är ändlös mina kyssar är dina och mitt liv lika så




Fri vers av Zmultron
Läst 407 gånger
Publicerad 2005-11-14 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron