Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gyllene tårar

 

när regndroppar faller

hamnar de på din kind

på min kind

blir till gyllene tårar

i vinden blåses de ut

och blir till stjärnor

som tänds

i natten

för dig och mig

att följa om vi vill




Fri vers av sunnanvind
Läst 350 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-06-05 23:41



Bookmark and Share


  helenita VIP
rör och berör..
applåd
2010-12-05

  Lars Thorelli VIP
Att få gå vid din sida måste vara som att få sin inre längtan bevittnad
2010-06-11

  Bibbi VIP
Så skön
2010-06-08

  Lars Hedlin
Så vackert :)
2010-06-07

  aol
underbar poesi vännen
2010-06-06

  anits VIP
vackra berörande rader
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind