Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SorgsenCeciliaCillaCicciCarmenBosseLunaBibbiAllicLoppanCarmen BosseSorgsenCillaSorgsenCeciliaCillaCicciCarmenBosseLunaBibbi AllicLoppanCarmenBosseSorgsenCillaSorgsenCeciliaCillaCicci CarmenBosseLunaBibbiAllicLoppanCarmenBosseSorgsenCilla


Namnets betydelse


Ni vet mina namn
Ett namn för varje ansikte

Det släta
Det heta
Det djupa
Det bleka

Ni vet mina namn
Ett namn för varje drift

Frihet
Kåthet
Prestige
Omsorg

Jag delar ut namn
För de väcker mig
De gäckar mig
De driver mig
framåt
och bakåt
och runt

Jag delar ut namn
och de höjer mig
De knäcker mig
Något tar mig upp
Ett annat drar mig ner
och ner
ner
ner
ner
ner
ner
ner
ner
ner




De sätter griller i mig, de
väcker minnen i mig, de
får mig att vara
De får mig att låta bli
att vara

De spritter i mig, de
sprättar upp mig, de
får mig att välja
De får mig att välja bort



Säg mitt namn
Säg det HÖGT
Jag är inte vad jag heter
Jag är vad jag kallas


Mitt ansikte är slätt
Jag driver mot frihet

Jag är Carmen


Ni kan kalla mig Carmen




Fri vers av sorgsen
Läst 413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-06 01:39



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Även om jag ser många namn finns det en kärna. Den kärnan har bara ett namn.
2010-06-06

  Banehallow
Övervägde att kopiera in det jag skrev via mail här. beslöt mig för att jag inte orkade^^. Väl skrivet och med ett svidande djup. Eller en svidande ytlighet? En tolkningsfråga det där antar jag; halvfullt eller halvtomt glas liksom.
2010-06-06

  Nina Nightwish
Suverän text!
2010-06-06

  Shininkagemusha
Vackert, och med starkt flöde.

Redan ingressen tar tag, sen blir det en stark resa som inte slutar utan bara tar ny fart i slutet.
2010-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Sensuellt namn som för tankarna till eldig flamenco och rómerna i Spanien.
Los Gitanos.
2010-06-06

  ~Hope~
Ja jisses så bra!!! Vilken rytm och ett helt underbart flöde i dina ord!! Jag kallar dig för Miss Fantastic!!
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen