Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kliniska ytor


Rostar du i blankpolerad värld
så blir du bara en skamfläck bland flärd
för den som kostar är ingenting värd

Vi bekostar någon annans välfärd




Fri vers av Avsmak
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-06 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avsmak
Avsmak