Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyller i

Känner mig lite tom
(lite halvfull, sådär,)
Men du kan kanske
fylla mig . . .

Ja, känner mig lite halv
(lite fattas nog här,)
Men du kan kanske
hela mig . . .

Känner mig lite olycklig
(lite o, lite tvär,)
Kanske kan du
lyckas med mig . . .

Är nog alltför nykter ...

Men Du
berusar mig !
litegrann ...






Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 445 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-06 14:32



Bookmark and Share


  Miah Michele Wirén
Samtidigt som det är en blandning där i texten av hopp, längtan och bubblande kärlek. Så är bägaren av tillit halv full och den skvalpar lite mellan nyfikenhet och ändå en uns av rädsla. Nästan så jag själv känner mig kär av att läsa texten!
2010-06-22

  firefire
finns inget som berusar på nåt skönare sätt än äkta förälskelse! och man slipper baksmällan;)
2010-06-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härligt lekfull. Gillar. =)
2010-06-07

  Gunnar Odhner
Rolig text, fin avslutning.
2010-06-06

    ej medlem längre
Lekfull, men med ett stråk av allvar ...
2010-06-06

  Nina Nightwish VIP
Så himla bra!! underbar:) får mig att tänka på Bellman:)
2010-06-06

  JohannaCarlsson
åh, den här var väldansväldans vacker.
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)